![]() |
Fırında Mantarlı Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Fırında Mantarlı TavukFIRINDA MANTARLI TAVUK MALZEMELER: 4 adet bonfile tavuk göğsü 1 su bardağı haşlanmış mantar 1 adet kuru soğan 5-6 diş sarımsak 4 ince dilim kaşar 1 kaşık domates salçası pulbiber, kekik, tuz Sıvıyağ YAPILIŞI: Mantarları limonlu suda haşlayıp ince ince dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız mantarlı harçla içini doldurup kapak şeklinde kapatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|