![]() |
Çilekli Tarifler |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
Çilekli TariflerMEYVE - ÇİLEK ![]() ÇİLEK RULOSU ( 4-6 kişilik ) Malzemeler : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı : Fırınınızı 200 derece sıcaklığında ısıtın ![]() ![]() Büyük bir kasede yumurtaları çırpın ![]() ![]() ![]() Tepsiyi 200 derece sıcaklığında ısıtılmış fırının orta katına koyup 10-12 dakika kadar pişirin ![]() ![]() Bu arada, orta boy bir kasede çileklerin yarısını irice doğrayın ve 3 çorba kaşığı şekeri ilave edip, karıştırın ![]() ![]() Ruloyu büyük bir servis tabağına alıp üstünü ve çevresini kalan çileklerle süsleyin ve kalan 3 çorba kaşığı şekeri serpin ![]() ![]()
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çilekli Tarifler |
![]() |
![]() |
#2 |
b@ron
|
![]() Cevap : Çilekli TariflerMEYVE - ÇİLEK ![]() ÇİLEK REÇELİ Malzemeler : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı : Şekeri 3 su bardağı suda eriterek orta ateşte kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çilekli Tarifler |
![]() |
![]() |
#3 |
b@ron
|
![]() Cevap : Çilekli TariflerÇİLEKLİ JÖLE Malzemeler : ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı : Çilekleri ayıklayıp iyice yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çilekli Tarifler |
![]() |
![]() |
#4 |
b@ron
|
![]() Cevap : Çilekli TariflerMEYVE - ÇİLEK ![]() BADEMLİ ÇİLEK PASTASI ( 6-8 kişilik ) ![]() Malzemeler : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() börekli un ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı : Yaklaşık 20 cm ![]() ![]() ![]() Orta boy bir kapta, kalan margarini ve şekeri tahta bir kaşıkla karıştırarak krema kıvamına getirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çileğin 350 gramını yıkayıp,ayıkladıktan sonra püre haline getirin ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız keki ortadan enlemesine kesin, bir katını servis tabağına alıp üstüne buzdolabından çıkardığınız karışımı yayın, üste öteki kek katını yerleştirin ![]() ![]()
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çilekli Tarifler |
![]() |
![]() |
#5 |
b@ron
|
![]() Cevap : Çilekli TariflerÇİLEKLİ DONDURMA Malzemeler : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı : Çilekleri yıkayıp ayıklayınız ![]() ![]() ![]() emaye bir kap içine boşaltın ![]() bırakın ![]() ![]()
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çilekli Tarifler |
![]() |
![]() |
#6 |
b@ron
|
![]() Cevap : Çilekli TariflerÇİLEKLİ MİLFÖY Malzemeler ![]() ![]() ![]() ![]() Milföy hamurlarını çözüldükten sonra yağlı kağıt üzerine dizip fırın tepsisine koyun ![]() Önceden ısıtmış olduğunuz fırında kabarıncaya pişirin ![]() Çilekli pudingi süt ile karıştırıp pişirin ![]() ![]() Fırından çıkarttığınız milföy hamurlarının aralarını bir bıçak yardımı ile açın ve iyice soğumalarını bekleyin ![]() Hazırladığınız çilekli pudingden hamurların aralarına doldurun ![]() Üzerini pudra şekeri ile süsleyip servis yapın ![]()
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|