![]() |
Bir Martı Hüznüydü Sevdam |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Bir Martı Hüznüydü SevdamI-
![]() ![]() ![]() Büyüklüğü kadar uzaktım oysa ![]() ![]() ![]() Kucakladığında gece beni, Cam kırığı olur, fakir bir çocuğun gözlerinden dökülürdüm ![]() Öksüzlüğüm saçılırdı toprağın kıvrımlarına ![]() Yükü altında ezililişlere direnen karınca gibi Dizlerim titrerken, Ölü denizi andıran damarlarımda Hayaller hızla solmaya başlardı ![]() Siz bu soysuz, siz bu uğursuz, siz bu kendinden kaçan hallerimi görmeyin diye, karanlığı çullanırdım ![]() Ardından gölgeniz kaybolurdu Usul usul ![]() ![]() ![]() ![]() Tırnaklarımı etime geçirip, öyle çok kahkaha atardım ki ******ler suratını saklar, semaların kulak zarı yırtılırdı Ve ![]() ![]() ![]() Ömrümün yitirdiği zamanlar utanırdı Çektiğim ızdırabın yakasında ![]() II- ![]() ![]() ![]() yaraları kadar uzaktım oysa ![]() ![]() ![]() Tarlanızda hüzünler büyürdü, boy boy korkuluklarınız yansımasından ürkerken, karga sürüsünün hışmına uğrardı Onca hasat zamanını bekleyen gözyaşı ![]() Umut can çekişirdi sığ kuyularınız da, Baldırınızda titreyen gelecek, intihar nöbetlerinde yorgunken nadasa bırakılmış sevinçleriniz yüreğinde mezarlar açıyordu hayata ![]() Bir Afrika evinde anasonlu sancılarını büyüten kadın kadar kutsaldınız benim için ![]() Hikâyelerimin başkahramanı, solgun sayfalara düşen kışlara cemre, aynada sakladığım ilahi giz ![]() Sizi kaybettiğim vakit, yetimliğimin cinayetini işledim Boş istasyonların sağır kuytularında ![]() Zanlıydım artık; kadınlığınızı görüp inkâr ettiğim göğün, yalnızlığın, ağzımla dudaklarına duvar ördüğüm görkemleri sönük meleklerin ayak ucunda ![]() Sahi; hiç b i l m e d i n i z bir martı hüznüydü sevdam, maviliğinde mabediniz ![]() Boşluğa düşen yara da B e n ![]() III- ![]() ![]() ![]() Ve ölüm kadar gerçekti sevgim oysa ![]() ![]() ![]() Lütfen söyleyin! Ardınızdan yanağımdan yüzülen su Yüzümde ihtiyar bir tebessüm bırakırken içimdeki paslı prangaların koynuna daha kaç ceset sığdırabilirim? alıntı
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|