![]() |
Cevap : Günün Fıkrası :) |
![]() |
![]() |
#301 |
aysem
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)YAZDIGINIZ FIKRALAR SUPER COK TESEKKUR EDERIM:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
aysem
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)cok komık ve cok guzellerdı:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Tanismak Paris te karsi kaldirima geçmek için yesil isigin yanmasini bekleyen güzel kizin yanina yaklasan delikanli : - Pardon matmaze, dedi ![]() - Hayir ![]() ![]() Delikanli gülümsedi : - Öyleyse onunla tanismak ister misiniz?
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
TiFus
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Gerçekten Çok Hoş Fıkralar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Mühendis ve kedi Adamın biri bir gün yolda giderken otostop yapan bir kedi görür, durur ve arabaya alır ![]() "Ben aslında bir insanım, eğer beni bir kere öpersen çok güzel bir prenses haline gelirim ![]() ![]() Adam güler ve arabayı sürmeye devam eder ![]() "Eğer benim başımı okşarsan çok güzel bir prenses olacağım ve seninle 1 hafta kalmaya razıyım ![]() ![]() ![]() "Eğer benim başımı okşar ve güzel bir prenses haline çevirirsen seninle bir hafta kalırım ve istediğin herşeyi yaparım ![]() Adam yine güler,sonunda kedi dayanamaz: "Senin neyin var? Sana çok güzel bir prenses olduğumu ve beni öpersen 1 hafta seninle kalıp istediğin herşeyi yapacağımı söledim ![]() Sonunda adam cevap verir: "Bak ben bir mühendisim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Kuyrugu Tutusmus Dagin dorugunda oturmakta olan kartallardan biri, önlerinden geçen jeti göstererek, kinarcasina : - Bu kus bir yerlere çok acele yetismek istiyor herhalde, dedi ![]() Öteki, gagasiyla isaret etti : - Baksana, kuyrugu tutusmus ![]() acele edersin ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Güvensizlik Büyük bir banka soygunundan sonra çalıntı otomobille yol alan üç soyguncu, kent dışında otomobilden inip tarlalar arasında geldikleri yöne doğru hızla ilerlediler ![]() ![]() "Haydi sayalım artık, dedi ![]() ![]() İkincisi elini şöyle bir salladı: "Yorgunluktan öldük yahu! Şimdi o kadar parayı saymakla ne diye uğraşalım ![]() ![]() Üçüncüsü öfkeyle yerinden fırladı: "Deli misin be! Yarın her gazete ayrı bir rakam verir, biz de birbirimize gireriz!"
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Genetik Hepsi de birbirinden iddialı 3 genetik uzmanı, yeni buluşlarını karşılaştırıyorlar ![]() ![]() "İnek ve tavuk genlerinden harikulade yeni bir hayvan meydana getirdim ![]() ![]() ![]() Böcek genetigi uzmanı çalışmasını açıklıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genel genetikçi Dr ![]() "Valla ben de karpuzla karafatma genlerini birleştirdim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Vesikalik Temel bir gün Dursun a gidip, - Dursun, senin makinen var bana 12 tane vesikalik gerekiyor çeker misin? demis ![]() - Çekerim ama benim makine boydan çeker vesikalik nasil olacak ![]() baslamislar düsünmeye ![]() - Temel, sen sahile git kumu kaz içine gir omuzlarindan asagisi görünmesin böylece vesikalik olur ![]() ![]() ![]() ![]() giderken o da sahile gitmis, 12 tane çukur kazmis ![]() - Salak niye 12 tane çukur kazdin? Ben 12 tane makine getirmistim ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Makasçı sınavı Ali hat bekçisiydi ![]() ![]() ![]() "İki ekspres aksi yönlerden aynı hat üstünde birbirlerine yaklaşmaktalar ![]() "Bir tanesini başka hatta alırım ![]() "İmkansız ![]() ![]() ![]() "O zaman kırmızı bir bayrak sallarım ![]() Vakit gece ![]() ![]() "Kırmızı bir fener sallarım ![]() "Memlekette gaz kıtlığı var ![]() "O zaman elime geçen her türlü tahta ve odunu hattın üstüne yığar ve tutuştururum ![]() "Ya kibritin de yoksa?" Zavallı hat bekçisinin alnından ter damlıyordu ![]() "O zaman karımı çağırırım ![]() "Karını mı çağırırsın? Bu işle ne ilgisi var karının?" "Az sonra çıkacak şamatayı o da görsün bari…"
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Müsrif - Salamon be! Benim hanim çok müsrif, para yetismiyor ![]() günü benden 200 frank istedi, Pazartesi 300, Sali 400, Çarsamba 500, Persembe 800, dün de 1000 frank! ![]() ![]() - Acidim sana be Mison ![]() - Ne bileyim ben, verdigim yok ki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Ya çekersen Akıl hastasının biri bir gün doktoruna gider ve iyileştiğini söyleyerek taburcu olmak ister ![]() Bunun üzerine doktor: "Sana bir soru soracağım doğru bilirsen buradan çıkarsın ![]() "Peki anlaştık sor sorunu ![]() "Sen 10 katlı bir binanın tepesine çıksan bende aşağıda bir bardak su tutsam ![]() "Niye atlayım ben deli miyim der?" Doktor içinden adamın gerçekten iyileştiğini düşünür ve neden diye sorar ![]() "Ya bardağı çekersen?"
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Cinayet davası Mahkemede bir cinayet davası görülüyordu ![]() ![]() "Bayanlar baylar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Tam bir dakika sonra, müvekkilim tarafindan öldürüldüğü iddia edilen kişi bu mahkeme salonundan içeri girecek ![]() Bunun üzerine hakim, seyirciler, bütün kafalar mahkeme salonunun kapısına döndü ![]() ![]() "Bakın ![]() ![]() ![]() olduğuna sizler tamamiyle inanmış değilsiniz ![]() Bu sözün ardından hakim kararını açıkladı ve davalıyı suçlu buldu ![]() "Ama nasıl olur? Az önceki gösteriden hepiniz etkilendiniz ![]() Hakim: "Evet doğru ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
efobedo
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Taze balık Galata'da bir balıkçı bağırıyormuş: "Canlı balık, canlı balık!" Oldukça yaşlı bir kadın balıkçıya yaklaşmış ve sormuş: "Evladım balıklar taze mi?" "Canlı balık, canlı balık!" "Evladım balıklar taze mi?" "Annecim, canlı diyoruz ya işte!" "Ah be evladım ben de canlıyım, fakat taze miyim?"
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|