![]() |
Gözlerin Karanlığımdır Terkine |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Gözlerin Karanlığımdır TerkineGözlerin beni bilmediğim kıyılara sürüklüyor, Karanlık dehlizlere dalıyorum apansız Düş oluyorum, derinlere sarılıyorum ![]() Öyle yılgın bakma gözlerime, Acı sürme içimdeki kutsal mabede ![]() Dayanma yüreğime ıslak gözlerinle, bakamam ![]() Hüznün gölgesine çarpar dilim susar, Ve ben rüzgara dalar, kaybolur giderim ![]() Sevgim halsiz yorgun gözlerim Ben bir gidişe iki sancı sığdıramam ![]() Yarama tuz değiyor, ellerimde kış, Göç vuruyor saçlarıma, ardımda sürükleniyor ![]() Ayaklarım sana yeminli yollarda üşüyor ![]() İz sürüyor tövbeler, içime sızıyor ![]() Gözlerin karanlığımdır terkime, kurtulamam ![]() Sağır ve dilsiz duvarlar içindeyim, Kör karanlık kuyularda erir yüreğim ![]() Gecenin tuzağına vurur kahırlar, Bir düğüm var içimde canımı acıtan ![]() Söküldükçe düşerim aşka, tutunamam ![]() Yaralarıma sızıyorsun, neşter kabilinden ![]() Dilimde ayrılığın avaze sesi, Her harf acıtıyor içimdeki kederi, Bir masal daha bitiyor gözlerimde ![]() Sokulma kuytularıma, uyuyamam ![]() Cam kırığı hüzünler biriktirir avuçlarım, Gölgemde iz sürer gidişinin provası ![]() Bileklerimde birikir, isyan dolu satırlar ![]() Damla damla kanarım ardından, Bana öksüzlük düşer, kurtulamam ![]() Ellerimde çoğalır, düştüğüm şehirler, Acı çeker ruhum dar boğazlardan ![]() Geçit vermez yokluğun, yorgun ayaklarıma, Bir hayale kapılıp yolları tüketirim ![]() Seni binlerce kez öldürüp, sonra kıyamam ![]() Terkine cevaptır, dilimdeki izlerin ![]() Gidişine yaradır hücremdeki düşlerim ![]() Sorma bana yalnızlığımı, sensiz çığlıklarımı, Dokunma göz yaşlarıma, uyuyamam ![]() Ben ki baştan başa sen ‘im; kendimi bulamam ![]() bu konu suskun arkadaşımıza hediye olarak açılmıştır
![]() |
![]() |
Cevap : Gözlerin Karanlığımdır Terkine |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Cevap : Gözlerin Karanlığımdır TerkineÇok güzel bir şiir hakan arkadaşım teşekkür ederim:)
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|