|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aynı, erkek, nakarat or, or ben, sevdim, sonu |
![]() |
/..Ben Bir Erkek Sevdim, Sonu Aynı Nakarat../ |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
/..Ben Bir Erkek Sevdim, Sonu Aynı Nakarat..// ![]() ![]() ![]() ![]() Okyanus dudakları çatlak ![]() Bir buket papatya kokardı sarıldığında, Bir içim su damlardı omuzlarıma kahverengilerinden ![]() Kaçardı valizsiz, hazırsız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tenine yağmurlar sinerdi, ıslanırdı yüreğim ![]() ![]() ![]() Savunmasız kalırdı ![]() ![]() ![]() / ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimde ırmak olup içerilerime sızan, Islatırdı, okşardı, kayardı en uçlara ![]() ![]() ![]() / ![]() ![]() ![]() ![]() Yakamoz tutardı gecesi, yanıbaşımda ay ![]() Uykularında damlardı ismim dudaklarına, Çehreme vururdu aşk, Milyonlarca aşk ![]() ![]() ![]() / ![]() ![]() ![]() ![]() Rüzgarı davetlerdi alevleri sıcağında, Yanardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kopardı zaman ![]() ![]() ![]() / ![]() ![]() ![]() ![]() Uyurdu dizlerimde, okşardım yumuşaklığını ![]() Okşardı yüreği yüreğimin yoncasını, Büyürdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koklardı yüreği, derinlerime koşardı ![]() / ![]() ![]() ![]() ![]() Kıpırdardı herbir hücrem parmaklarının yol alışında, Dalgalanırdı şafak ![]() ![]() ![]() Sökülürdü umutlar, karışırdı zaman, azardı yaram ![]() ![]() ![]() Kopardı soluğum, biterdi nakarat ![]() ![]() ![]() / ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|