![]() |
/..Ben Bir Erkek Sevdim, Sonu Aynı Nakarat../
/..Ben bir erkek sevdim, biraz ürkek gözleri, biraz kaçak../ Okyanus dudakları çatlak. Bir buket papatya kokardı sarıldığında, Bir içim su damlardı omuzlarıma kahverengilerinden. Kaçardı valizsiz, hazırsız...! kararsız...! Tenine yağmurlar sinerdi, ıslanırdı yüreğim... Savunmasız kalırdı... /..Ben bir erkek sevdim, teninde ay dalgalanan../ Yüreğimde ırmak olup içerilerime sızan, Islatırdı, okşardı, kayardı en uçlara... /..Ben bir erkek sevdim, kucağında dolunay../ Yakamoz tutardı gecesi, yanıbaşımda ay. Uykularında damlardı ismim dudaklarına, Çehreme vururdu aşk, Milyonlarca aşk... /..Ben bir erkek sevdim, yüreğinde yüreğim saran../ Rüzgarı davetlerdi alevleri sıcağında, Yanardı...! yanardım...! yanardık...! Kopardı zaman... /..Ben bir erkek sevdim, saçlarında avuçlarım kokan../ Uyurdu dizlerimde, okşardım yumuşaklığını. Okşardı yüreği yüreğimin yoncasını, Büyürdüm...! açardım...! kokular saçardım, Koklardı yüreği, derinlerime koşardı. /..Ben bir erkek sevdim, tenimde bıçak../ Kıpırdardı herbir hücrem parmaklarının yol alışında, Dalgalanırdı şafak... Sökülürdü umutlar, karışırdı zaman, azardı yaram... Kopardı soluğum, biterdi nakarat... /..Ben bir erkek sevdim, sonu aynı nakarat../ alıntı |