26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı |
04-09-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı26 yıl sonra saçlarını yıkadı 6 feet uzunluğunda saçı 5 feet uzunluğunda sakalı olan çinli adama şampuan fayda etmeyince deterjan devreye girdi 12 kişi adamın yıkanmasına yardımcı olmuş alıntı
04-09-2008 | #2 |
pesimistt
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıabartının böLesii o saç sakaL o kadar uzaynca noLuo sanki miLLetin qözüne mi qirioLar öLe oLnca tşkLer qüLqüzeLi
04-09-2008 | #3 |
gülgüzeli
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıİlgin için teşekkürler canım o saça değil bit, kurt bile düşmüştür |
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı |
04-09-2008 | #4 |
djdem
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıiiğğrenç bnce suya bkasanıza çamur gibi :S
04-09-2008 | #5 |
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıiğrenç paylaşım için tşkler |
04-09-2008 | #6 |
seyito
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıiiiiiiiiııııığğğğğğğğğğğ iğrenç içim kalktı valla bööööööööğğğğğğğk paylaşımiçin tşk |
04-09-2008 | #7 |
kesmeshaker
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıhayatının en mutlu günü o gün olsa gerek 23 |
04-09-2008 | #8 |
mesanihta
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıyıkanmasaymış da olurmuş hani zaten son kez yıkanmasına fazla da kalmamış yardım eden 12 kişiye eziyet etmiş resmen:sm_upset: teşekkürler
04-10-2008 | #9 |
gülgüzeli
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını YıkadıVakit ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar |
04-10-2008 | #10 | |
su perisi
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını YıkadıAlıntı:
Bencede |
|
05-12-2008 | #11 |
yuxexevgi
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıben bu turda konusmayacamm:)42 |
05-12-2008 | #12 |
gothicc_girll26
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadııyyykkk bböööö ötesi bu ne yha insanın pisinide ilk defa gördüm ııyyy acaba bu hyvanlar aleminden gelmiş olabilirmi:D:D paylaşım için thanks cnm bnm :))
05-12-2008 | #13 |
gulhan
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı2 gun yıkamazsan yağlanı kı kaldıkı 26 yıl yanındakılere acıdım şimdi ne pis kokuyodur
05-16-2008 | #14 |
efobedo
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıhehehe doğru olsa gerek
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|