![]() |
Şoförlerin Gerçek Hali |
![]() |
![]() |
#1 |
rock_alltime
|
![]() Şoförlerin Gerçek Haliyolcu - afedersiniz ısıklarda inebilir miyim ? sofor - ne o guzelim karanlıktan mı korkuyorsun ? şöför : parasını vermeyen var mı? (aradan zaman gecer) şöför : ücreti uzatmayan var mı? (1 dk sonra) şöför : bir kişi ücretini vermedi ![]() (1 dk sonra) şöför : parasını vermeyen uzatsın! (biraz sonra) şöför : parasını vermeyen arkadaş, uzat hadi (30 saniye sonra) şöför : (zincirleme küfür tamlamaları) ![]() - pardon bir maltepe uzatırmısın? - tabii, uzun mu kısa mı olsun? yolcunun sigarası bitmiştir fakat minibüste olduğunu unutmaktadır yolcu- bir monte carlo lütfen şöför- abla bu bakırköye gider -şöför bey şu müziğin sesini azcık kıssanız diyorum -hanım teyze kaç saattir direksiyon sallıyoruz şurda ![]() ![]() ![]() ![]() -müsait bi yerde inivereyim ![]() -bey ben onden verdim sen arkadan verme -eee oooo ayyyy - şurdan iki kişi iletir misiniz? - ay hayır kendiniz uzatın, dokunmak istemiyorum ben o pis paralara ![]() - ama? - hem ben denizli'den geliyorum orda hiç böyle birşey yok herkes kendi binerken veriyor ![]() - üf tamam sus be şoför müziğin sesini açar; -arkadakiler rahatsız oluyor galiba -rahatsız olan iner var mı inmek isteyen? -aman yok hadi çevreyolunda nerde bulucaz araba -otostop çek bak kaç tane araba bulursun hem para da kazanırsın -aaa delinin lafına bak ![]() dolmuşta bir deli vardır ve; -"ben bişey demedim" diye lafa atlayıverir ![]() ![]() ![]() kadının biri kadıköy-pendik hattı bir dolmuşu en işlek saatte yola atlayıp durdurur ![]() içeriyi söyle bir süzdükten sonra vazgeçer ![]() soför: bayan buyrun hadi trafik var bayan: yok ben binmiycem soför: neden? kadıköy bu ![]() bayan: oturacak yer yok ![]() soför: gel gel az ilerde ben incem! istikamet kadıköy-pendik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() x-kadıköy? şöför-yok besiktas ![]() ![]() yurdumun güzide illerinden biri olan adana'da yaşanmış bir olay ![]() ![]() ![]() ![]() bayan yolcu: zahmet olmazsa müsait bi yerde inebilir miyim? şoför: zahmedigin ![]() ![]() by: ?!!!!?!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Şoförlerin Gerçek Hali |
![]() |
![]() |
#2 |
bukettt
|
![]() Cevap : Şoförlerin Gerçek Halikadının biri kadıköy-pendik hattı bir dolmuşu en işlek saatte yola atlayıp durdurur ![]() içeriyi söyle bir süzdükten sonra vazgeçer ![]() soför: bayan buyrun hadi trafik var bayan: yok ben binmiycem soför: neden? kadıköy bu ![]() bayan: oturacak yer yok ![]() soför: gel gel az ilerde ben incem süper yaa teşekürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|