![]() |
Şoförlerin Gerçek Hali
yolcu - afedersiniz ısıklarda inebilir miyim ?
sofor - ne o guzelim karanlıktan mı korkuyorsun ? şöför : parasını vermeyen var mı? (aradan zaman gecer) şöför : ücreti uzatmayan var mı? (1 dk sonra) şöför : bir kişi ücretini vermedi. (1 dk sonra) şöför : parasını vermeyen uzatsın! (biraz sonra) şöför : parasını vermeyen arkadaş, uzat hadi (30 saniye sonra) şöför : (zincirleme küfür tamlamaları). - pardon bir maltepe uzatırmısın? - tabii, uzun mu kısa mı olsun? yolcunun sigarası bitmiştir fakat minibüste olduğunu unutmaktadır yolcu- bir monte carlo lütfen şöför- abla bu bakırköye gider -şöför bey şu müziğin sesini azcık kıssanız diyorum -hanım teyze kaç saattir direksiyon sallıyoruz şurda.bırakta azcık kafamızı bulalım.dünyaa tersine dönsee vazgeçmemm.. -müsait bi yerde inivereyim. -bey ben onden verdim sen arkadan verme -eee oooo ayyyy - şurdan iki kişi iletir misiniz? - ay hayır kendiniz uzatın, dokunmak istemiyorum ben o pis paralara. - ama? - hem ben denizli'den geliyorum orda hiç böyle birşey yok herkes kendi binerken veriyor. - üf tamam sus be şoför müziğin sesini açar; -arkadakiler rahatsız oluyor galiba -rahatsız olan iner var mı inmek isteyen? -aman yok hadi çevreyolunda nerde bulucaz araba -otostop çek bak kaç tane araba bulursun hem para da kazanırsın -aaa delinin lafına bak. dolmuşta bir deli vardır ve; -"ben bişey demedim" diye lafa atlayıverir... kadının biri kadıköy-pendik hattı bir dolmuşu en işlek saatte yola atlayıp durdurur. içeriyi söyle bir süzdükten sonra vazgeçer. soför: bayan buyrun hadi trafik var bayan: yok ben binmiycem soför: neden? kadıköy bu. bayan: oturacak yer yok. soför: gel gel az ilerde ben incem! istikamet kadıköy-pendik...kadıköyden dolmusa binilir,göztepede elemanın biri dolmusu durdurur,kapıyı acar..ve sorar.. x-kadıköy? şöför-yok besiktas.. yurdumun güzide illerinden biri olan adana'da yaşanmış bir olay.... bayan yolcu: zahmet olmazsa müsait bi yerde inebilir miyim? şoför: zahmedigin ..mına koyim abla, ne demek, buyur! by: ?!!!!?!!!!! |
Cevap : Şoförlerin Gerçek Hali
kadının biri kadıköy-pendik hattı bir dolmuşu en işlek saatte yola atlayıp durdurur.
içeriyi söyle bir süzdükten sonra vazgeçer. soför: bayan buyrun hadi trafik var bayan: yok ben binmiycem soför: neden? kadıköy bu. bayan: oturacak yer yok. soför: gel gel az ilerde ben incem süper yaa teşekürler.. |