09-26-2007
|
|
angelesdream
|
Ellerinden,Parmaklarının Arasından Kayıyorum.Fark Et Artık!

Ellerinden ,Parmaklarının arasından kayıyorum fark et artık!!!
Başka birilerine akıyor bu yürek senden kalanlarla sancıyor, kanıyor içim için için eriyorum kopuyor gönlümün elleri senden  çarpıyor her kapı ardımdan siliniyor yüzün sarhoş adımlarım alıp ***ürüyor beni  dopdolu gözlerim, kaderim silik bir cam parçası aynalara sırtımı döndüm sen,i gözlerimde görmemek için yalan oldu her hayal her düşş uyandığımda kalbimi teslim alan adam yok artık
Kayıyorum yüreğinden akıyorum gözlerinden dönüşsüz sensiz yollarda bensiz senle çıkıyorum kırık düşle dolu valizimle
Sevdiğim gönüldaşımm  ihanet ediyor yüreğin verdiğin sözlere  siliyor atıyor beni içinden gönderiyor beni kimsesiz gibi yaban ellere ak ediyor her bir telini aşkımın saçlarının mutluluklarımı siyah beyaz yapıyor kangren ediyor sana dönen gözlerimi ellerimi biribine birleşik çelikten zincirlerimi küfletiyor zaman beni içinden atışınla soluğum yetmiyor sensiz yaşamaya bilemediğim bi dünyaya atıyor yüreğin beni denizden çıkmış bi balık gibiyim gülsüz bi bi kuş gibi…esaretimin sahibisin bu verdiğin özgürlükle
Hala bekliyorum kal demeni ,tutmanı ellerimden ,yüreğimden sahip olabilmeyi dilerken senli ölümü,sürgün etme sensizliğe
Tut ellerimden kayıyorum sürükleniyorummm dipsiz kuyulara Tut ellerimden aç gönlünün kapılarını, akıt yine gözlerini yaşını tenime ama bırakma beni
vazgeçtiğim herşeyden, üstesinden gelemedim, yarım eksik silik yarı yolda koyma içimi  aç son perdeni sahnenin ve içinde ki oyuncun ben olayımmm yapma dönme sırtını farket artıkk dönülmez yolların anahtarı bu ardında bırakışlarınn
farket artık kayıyorum ellerinden,parmaklarının arasından  
|
|
|