Zeytinyağlı Pırasa |
12-10-2013 | #1 |
Şengül Şirin
|
Zeytinyağlı PırasaZeytinyağlı Pırasa 1- Alacağınız pırasaları seçerken kabuklarının kalın olmamasına dikkat edin Çok iri ve kalın pırasalar genellikle kart oluyor 2- Havuç yemeğinizi tatlandıracak olsa bile mutlaka 1 tatlı kaşığı toz şeker ekleyin 3- Hazırladığınız pırasa yemeğini mutlaka dinlendirin Lezzetinin oturması için en azından sabahtan hazırlayın 4- Pişirirken pırasaların üzerine kapatacağınız yağlı kağıt yemeğinizin buharının içinde kalmasını ve yemeğiniz kaynarken pırasaların dağılmasını önler Bu sayede tadı ve sunumu daha güzel olur (yağlı kağıt boyutunu fotoğraftaki gibi tencere kapağı boyutuna göre ayarlayabilirsiniz) Malzemeler:
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|