![]() |
Evrim Teorisine İnanıyormusunuz? |
![]() |
![]() |
#1 |
speed
|
![]() Evrim Teorisine İnanıyormusunuz?Sizce Evrim Teorisi doğrumudur,Evrim Teorisini hakkında nekadar bilgi sahibiyiz bu teori neleri kapsamaktadır bu konudaki fikirlerinizi yazabilirsiniz ![]() ![]() İlginize teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ERen
|
![]() bana göre bu teoriyi şaçma yapan şey bu gün kü maymunların neden insan olmadığı yada gitgide insanan benzemediği bu teori bir adamın elinde hiçbir kanıt olmadan ortaya attığı bir ylandır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
brave83
|
![]() Zaten teori insana benzemesi gerektiğini savunmuyoki aynı atadan geldiğini savunuyor gitgide tabii ayrılacak yani insan maymundan gelmemiştir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
fenerli
|
![]() Alıntı:
o çok büyük bilgi birikiminle bizi aydınlatsana bizde öğrenelim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ERen
|
![]() atalarının maymun olduğuna inanlar o zaman buradaki belgesi izleyin bakalım kim haklıhttp://www ![]() ![]() ![]() ayrıca maymun geldiğinize mi inanıyorsununz yoksa Hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
fenerli
|
![]() Alıntı:
bırakın bu kafaları değiştirin çağdaş olun kimse burda hz ![]() biraz kitap oku sen Uyarı: Herkes görüşünü belirtmekte serbesttir fakat saygı çerçevesinde ![]() ![]() Sevgili fenerli mesajınız düzenlenmiştir bundan sonraki mesajlarınızda daha dikkatli olmanızı rica ederiz ![]() ![]() ![]() ![]() (mate) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ERen
|
![]() klasmanlarımızın aynı olmadığı doğru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gökçe
|
![]() Sadece okumayla iş bitmediği doğru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
darK
|
![]() AsLında ßen kuantum düşüncesine inanıy0rum ,kuantum teorisine ![]() ![]() what the bLEEp d0 we kn0w ? (Ne ßiLiy0ruz ki ) kuantum teorisini anlatan bi fiLmdir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
TEMUR38
|
![]() Alıntı:
![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
tatia27
|
![]() bana göre evrim teorisine inanmak hz adem ve havvanın maymun olarak can kazandıgı anlamına geliyor ki kesinlikle katılmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|