ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Anketler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=583)
-   -   Evrim Teorisine İnanıyormusunuz? (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=18701)

speed 06-17-2007 07:18 PM

Evrim Teorisine İnanıyormusunuz?

Sizce Evrim Teorisi doğrumudur,Evrim Teorisini hakkında nekadar bilgi sahibiyiz bu teori neleri kapsamaktadır bu konudaki fikirlerinizi yazabilirsiniz..

İlginize teşekkürler..

ERen 06-17-2007 08:24 PM

bana göre bu teoriyi şaçma yapan şey bu gün kü maymunların neden insan olmadığı yada gitgide insanan benzemediği

bu teori bir adamın elinde hiçbir kanıt olmadan ortaya attığı bir ylandır.

brave83 06-17-2007 08:41 PM

Zaten teori insana benzemesi gerektiğini savunmuyoki aynı atadan geldiğini savunuyor gitgide tabii ayrılacak yani insan maymundan gelmemiştir. Bence önce biraz bilgi edin ondan sonra bu tartışmaya katıl bence de insan maymundan gelmemiştir ancak evrim diye birşeyin varlığı da gerçektir Kelime anlamı ile değişimdir ve herzaman da olacaktır.

fenerli 06-18-2007 08:01 PM

Alıntı:

ERen tafarından gönderildi (Mesaj 115065)
bana göre bu teoriyi şaçma yapan şey bu gün kü maymunların neden insan olmadığı yada gitgide insanan benzemediği

bu teori bir adamın elinde hiçbir kanıt olmadan ortaya attığı bir ylandır.

arkadaşım o zaman nerden geldiğimizi anlatırsan sevinirim leyleklermi getirdi bizi

o çok büyük bilgi birikiminle bizi aydınlatsana bizde öğrenelim...

ERen 06-18-2007 08:18 PM

atalarının maymun olduğuna inanlar o zaman buradaki belgesi izleyin bakalım kim haklıhttp://www.evrimbelgeseli.com/anasayfa.html

ayrıca maymun geldiğinize mi inanıyorsununz yoksa Hz.Ademin soyundan mı geldinize inanoyorsunuz

fenerli 06-18-2007 08:33 PM

Alıntı:

ERen tafarından gönderildi (Mesaj 115411)
atalarının maymun olduğuna inanlar o zaman buradaki belgesi izleyin bakalım kim haklıhttp://www.evrimbelgeseli.com/anasayfa.html

ayrıca maymun geldiğinize mi inanıyorsununz yoksa Hz.Ademin soyundan mı geldinize inanoyorsunuz

bırakın bu kafaları değiştirin çağdaş olun kimse burda hz. ademi reddetmiyo

biraz kitap oku sen

Uyarı: Herkes görüşünü belirtmekte serbesttir fakat saygı çerçevesinde..
Sevgili fenerli mesajınız düzenlenmiştir bundan sonraki mesajlarınızda daha dikkatli olmanızı rica ederiz....

(mate)

ERen 06-19-2007 06:19 PM

aslında sen kitab okusaydın anlardın ne demek istediğimi

fenerli 06-19-2007 06:43 PM

Alıntı:

ERen tafarından gönderildi (Mesaj 116119)
aslında sen kitab okusaydın anlardın ne demek istediğimi

:) Senin yaşın kadar okumuşluğum vardır benim klasmanlarımız aynı değil ufaklık

senin gibi gençlere üzülüyom beyinleri şimdiden yıkanmış yazıkkkk..

ERen 06-19-2007 07:02 PM

klasmanlarımızın aynı olmadığı doğru.ayrıca okumayla her şeyi bileceksin diye bir şey yok

Gökçe 07-03-2007 01:20 AM

Sadece okumayla iş bitmediği doğru.Ama şu anlamda :okuduğumuz şeylere körü körüne de inanmamak lazım.Ayrıca yorum yapacaksak konuyla ilgili her kaynağı taramalıyız.Evrim teorisini savunanların kanıt diye gösterdiği bir çok resim üzerinde aslında oynama olduğu kanıtlandı.Pek çok bilim adamı evrimin doğru olduğu konusunda açıklama yaptı senelerce bunları dinledik.Ama bazı bilim adamları bunları çürütecek araştırmalar yaptı.Hatta bir tanesinin hazırladığı kitabı cd leri inceledim ben.Eğer böyle bir tartışma yapacaksak her iki tarafın kaynakları incelenmeli ve birbirimizle bunları paylaşarak devam etmeliyiz.Diğer türlü bir yere ulaşabileceğimizi sanmıyorum.

aalperennn 07-25-2007 09:06 PM

bilimce açıklamadı vardı ama unutum hatırlarsam yazarım ama saçma

darK 08-11-2007 11:01 PM

AsLında ßen kuantum düşüncesine inanıy0rum ,kuantum teorisine ..

what the bLEEp d0 we kn0w ? (Ne ßiLiy0ruz ki )

kuantum teorisini anlatan bi fiLmdir. ßnce isLemeLisinis ! :sm_rolleyes::sm_upset:

fatih4355 08-15-2007 11:31 PM

KESİNLİKLE İNANMIYORUM BENCE ÇOK ŞACMAA VALLA:hammer:

TEMUR38 09-10-2007 08:21 PM

Alıntı:

Gökçe tafarından gönderildi (Mesaj 121885)
Sadece okumayla iş bitmediği doğru.Ama şu anlamda :okuduğumuz şeylere körü körüne de inanmamak lazım.Ayrıca yorum yapacaksak konuyla ilgili her kaynağı taramalıyız.Evrim teorisini savunanların kanıt diye gösterdiği bir çok resim üzerinde aslında oynama olduğu kanıtlandı.Pek çok bilim adamı evrimin doğru olduğu konusunda açıklama yaptı senelerce bunları dinledik.Ama bazı bilim adamları bunları çürütecek araştırmalar yaptı.Hatta bir tanesinin hazırladığı kitabı cd leri inceledim ben.Eğer böyle bir tartışma yapacaksak her iki tarafın kaynakları incelenmeli ve birbirimizle bunları paylaşarak devam etmeliyiz.Diğer türlü bir yere ulaşabileceğimizi sanmıyorum.

ilginç bi konu bende evrim teorisinin olduğuna inanmıyorum.

tatia27 09-10-2007 09:57 PM

bana göre evrim teorisine inanmak hz adem ve havvanın maymun olarak can kazandıgı anlamına geliyor ki kesinlikle katılmıyorum....eger dogruysa şuanki maymunlar evrimini tamamlayınca insanmı olacak yada evrimini tamamlayamamış olanlarmı....teşekkürler