|
|
#91 |
|
_SiYaH_
|
hyr kesinlikle ailemi tercih ederim >>>> arkadaşının sevgilisinin seni sevdiğini öğreniyorsun naparsın ?
|
#92 |
|
enb
|
hiç pas vermem ondan uzaklaşmaya çalışrım
|
#93 |
|
Gözyaşı
|
ona hoşlanmadığımı sevgilimle mutlu olduğumu söylerdim sevipte hiç pişman oldun mu?
|
#95 |
|
suskun
|
haberi olmadığı için oldu bikere:( sevdiğin kişi seni en yakın arkadaşınla aldattı!ne yapardın?
|
#96 |
|
Gözyaşı
|
kız arkadaşımsa ikisinede tokatı patlatırdım yanımda ise tabi sevdiğin birinden senin sevdiğini belirtmesi için ne söylemesini isterdin |
|
|
|
#97 |
|
_SiYaH_
|
Gözler Kalbin Aynasıdır söze gerek yok bence >>>> kız arkadaşınla en yakın arkadaşın arasında kalsan hangisini seçersin ? |
|
|
|
#98 |
|
Gözyaşı
|
Bana en çok hangisi değer veriyorsa (Köşeye sıkıştırdın beni siyah) Sevdiğin için bir organını verirmisin |
|
|
|
#100 |
|
_SiYaH_
|
kim olursa olsun kendimden vazgeçmem ![]() ![]() ![]() >>>> aşık olduğun kızı annen istemio naparsın ? |
|
|
|
#105 |
|
_SiYaH_
|
hyr etmedim etmemde >>>> sevdiğin kişi sebepsiz yere ayrılsa senden naparsın ? |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|