Beşi Bir Yerde Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beşi Bir Yerde Kebabı Tarifi Nasıl YapılırBeşi Bir Yerde Kebabı Tarifi Yapılışı Mazemeleri Malzemeler; ? 300 gr antrikot? 3 soğan ? sıvıyağ ? karabiber ? soya sosu Garnitürü için; ? 3 domates ? 2 biber ? 4 yeşil soğan ? 2 salatalık ? 1 kase yoğurt ? karışık yeşillik ? soya filizi Lavaşı için; ? 3 su b söke un? 1 tatlı k kuru maya? tuz, su Hazırlanışı; Lavaşı için karıştırma kabına söke unu alın Unun ortasına açarak mayayı ve ılık suyu ekleyerek hamuru yoğurun Hazırladığınız hamurdan lavaşlar açarak saçda ya da tavada pişirin![]() 300 gr antrikot etini ince uzun doğrayınız Doğradığınız 300 gr antrikot etini yüksek ateşte sıvıyağda kavurun Bir süre kavrulunca üzerine piyaz doğranmış soğanları da ekleyerek tuzunu ve baharatını ekleyip pişirin![]() Garnitürü için biber ,domates, yeşil soğan ve salatalıkla salata yapın ![]() Diğer tarafta yeşillik ve soya filizleri ile de başka bir salata hazırlayın Hazırladığınız kebabı zengin garnitürü ve çırpılmış yoğurt ile beraber servis edin
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|