Beşi Bir Yerde Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beşi Bir Yerde Kebabı Tarifi Nasıl YapılırBeşi Bir Yerde Kebabı Tarifi Yapılışı Mazemeleri Malzemeler; ? 300 gr antrikot ? 3 soğan ? sıvıyağ ? karabiber ? soya sosu Garnitürü için; ? 3 domates ? 2 biber ? 4 yeşil soğan ? 2 salatalık ? 1 kase yoğurt ? karışık yeşillik ? soya filizi Lavaşı için; ? 3 su b söke un ? 1 tatlı kkuru maya ? tuz, su Hazırlanışı; Lavaşı için karıştırma kabına söke unu alın Unun ortasına açarak mayayı ve ılık suyu ekleyerek hamuru yoğurun Hazırladığınız hamurdan lavaşlar açarak saçda ya da tavada pişirin 300 gr antrikot etini ince uzun doğrayınızDoğradığınız 300 gr antrikot etini yüksek ateşte sıvıyağda kavurun Bir süre kavrulunca üzerine piyaz doğranmış soğanları da ekleyerek tuzunu ve baharatını ekleyip pişirin Garnitürü için biber ,domates, yeşil soğan ve salatalıkla salata yapın Diğer tarafta yeşillik ve soya filizleri ile de başka bir salata hazırlayın Hazırladığınız kebabı zengin garnitürü ve çırpılmış yoğurt ile beraber servis edin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|