Tulum Peynirli Fettucini Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tulum Peynirli Fettucini Tarifi4 Yemek Kaşığı Sana Klasik Kase 4 su bardağı krema 1 çay kaşığı hindistancevizi 1 Su Bardağı su bardağı tulum peyniri 1 çay kaşığı sarımsak tozu 1 paket fettucini 3 yemek kaşığı parmesan peyniri 1 çay kaşığı muskat 12 dilim pastırma Tulum peynirli sos için; Tencereye kremayı koyun Orta dereceli ateşte 30 dakika kaynatın Krema iyice kaynayıp miktarı yarıya inince gorgonzola peyniri, parmesan peyniri, muskat, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın Karıştırma kabına dana bonfileleri koyun Üzerine sarımsak ve soğan tozu serpin Teflon tavaya küp küp doğranmış pastırmaları yerleştirin 10 dakika pişirin Ayrı bir tavaya sanayağ koyup kızdırın Dana bonfileleri arkalı önlü kızartın Kızaran dana bonfileleri servis tabağına alın Üzerine, küp küp doğrayıp pişirdiğiniz pastırmaları yerleştirin En üzerine ise gorgonzola krem sosunu dökün Sıcak servis edin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|