![]() |
Milföy Tavşan Kulağı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milföy Tavşan Kulağı Tarifi5 adet milföy hamuru (kare şeklinde) 25 gr margarin (yumuşak) 3-4 yemek kaşığı toz şeker 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı toz şeker (üzeri için) Milföyleri tezgahın üzerine sıralayıp çözülünceye kadar bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elektrikli fırın ayarı: Turbo pişirme: 180°C (önceden ısıtılmış) Alt-üst pişirme: 190°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 10-15 dakika Fırından çıkartıp bekletmeden üzerlerine toz şeker serpin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|