Şeftalili Brule Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Şeftalili Brule Tarifi



3 adet şeftali (dilimlenmiş)

300 gr az yağlı yoğurt

75 gr esmer şeker (karamel sosu için)

İsteğe göre tarçın

1-Keskin bir bıçakla şeftalileri ya da tutku meyvesini ortadan ikiye bölün Tutku meyvesi kullanacaksanız bir kaşıkla içini çıkarın Şeftali kullanacaksanız blenderda püre haline getirin Sonra bu püreyi ısıya dayanıklı 4 kaseye ya da sufle kabına eşit olarak paylaştırın 2-Yoğurtları pürenin üzerine eşit olarak koyup üzerini düzeltin En az 2 saat buzdolabında soğumaya bırakın 3-Şekeri ve suyu bir tencereye koyun Şeker tamamen eriyip karamel kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak kısık ateşte pişirin Karameli yoğurdun üzerine döktüğünüzde, 1 dakika içinde donacaktır Brulelerinizi servis zamanına kadar bir yerde muhafaza edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.