Soslu Tepsi Kofte

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soslu Tepsi Kofte



500 Gr Yagsiz Köftelik Kiyma,
2 Dilim Bayat Ekmek Ici,
2 Dis Sarmisak+1 Adet Kuru Sogan,
1 Adet Yumurta,
1/2 Demet Maydanoz,
75 Gr Kasar Peyniri Rendesi,
2 Yemek Kasigi Zeytinyagi,
1 Tatli Kasigi Kimyon,
1/2 Tatli Kasigi Karabiber,
1 Tatli Kasigi Kekik,
Tuz
Sos Malzemesi:
2 Adet Domates,
2-3 Adet Sivribiber,
250 Gr Mantar,
1 Yemek Kasigi Siviyag,
1 Fincan Su,
Kirmizi Pulbiber, Tuz

Derince bir kaba kiymayi, rendelenmis sogani, dövülmüs sarmisagi, islatilip suyu alinmis ekmek icini, yumurtayi, zeytinyagini, kasar peyniri rendesini, tuzu, karabiberi, kekigi, kimyonu koyup iyice yogurun Yaglanmis firin kabina elle bastira bastira 1 cm kalinliginda yayin Önceden isitilmis firinda pembelesinceye kadar pisirin Sos ile birlikte servis yapin Siviyagi derince bir tavaya alin Ince dogranmis mantari ve sivribiberleri sote edin Dogranmis domates, tuz, kirmizi pulbiber koyun Suyunu ilave edin Kaynatin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.