Haşlama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Haşlama Tarifi



HAŞLAMA

Malzeme:

1 kg koyun eti,
5 adet patates,
3 adet havuç,
10 adet küçük soğan,
1 demet maydanoz,
tuz,
Tarif:

Et iri parçalara ayrılır, tencereye konur Üzerine kafi miktarda su eklenerek ateşe sürülür Kaynarken üzerine biriken köpükler alınır Et yarı pişmiş hale gelince patates dışındaki sebzeler tencereye konur Pişmeye yakın ise patatesler eklenir Patatesler de pişince ocaktan alınır Servis yapılırken üzerine kıyılmış maydanoz serpilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.