Şarmula Soslu Arnavut Ciğeri Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Şarmula Soslu Arnavut Ciğeri Tarifi



Malzemeler
1 Adet kuzu ciğeri
2 Çorba kaşığı un
Kızartmak için sıvıyağ
3 Diş sarımsak
1 Adet soğan
2 Çorba kaşığı sirke
Kırmızı pulbiber
3-4 Dal maydanoz

Hazırlanışı

Kuşbaşı doğranmış kuzu ciğerini genişçe bir kapta una bulayın
Bir tavada kızdırılmış yağda pembeleşinceye kadar kavurup yağını süzün
Ciğeri kavurduğunuz yağda sarımak, sirke ve kırmızı pulbiberi bir taşım kaynatın
Doğanı halka şeklinde doğrayıp tuzla ovun
Ciğerleri servis tabağına alıp hazırladığınız sosu gezdirin
Soğan ve maydanozla birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.