Güveçte Hardallı Tavuk |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güveçte Hardallı TavukGüveçte Hardallı Tavuk Malzemeler: 1 tavuk 1 bardak taze fasulye 1 bardak taze ayıklanmış bamya iri doğranmış soğan 3 tane küp şeklinde doğranmış küçük domates 1 küp doğranmış yeşil kabak 2 dilimlenmiş yeşil biber 1 bardak su Tuz Karabiber Yapılışı: Tavuğu büyük parçalara ayırın Biberi, soğanı ve diğer sebzeleri bir güveç kabına yerleştirip tavuk parçalarını da bu malzemenin üzerine ekleyin Tuz ve karabiber de ilave edip orta sıcaklıktaki fırında ağzı kapalı olarak, 1 saat kadar pişirin Sıcak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|