ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Güveçte Hardallı Tavuk (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1003556)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 02:36 AM

Güveçte Hardallı Tavuk
 
Güveçte Hardallı Tavuk

Malzemeler:
1 tavuk
1 bardak taze fasulye
1 bardak taze ayıklanmış bamya
iri doğranmış soğan
3 tane küp şeklinde doğranmış küçük domates
1 küp doğranmış yeşil kabak
2 dilimlenmiş yeşil biber
1 bardak su
Tuz
Karabiber

Yapılışı:
Tavuğu büyük parçalara ayırın. Biberi, soğanı ve diğer sebzeleri bir güveç kabına yerleştirip tavuk parçalarını da bu malzemenin üzerine ekleyin. Tuz ve karabiber de ilave edip orta sıcaklıktaki fırında ağzı kapalı olarak, 1 saat kadar pişirin. Sıcak servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.