![]() |
Pehli Tarifi Yapılışı Mazemeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pehli Tarifi Yapılışı MazemeleriPehli Malzeme: 1 kg patlıcan 3 soğan 2 diş sarımsak Yarım kg domates 4-5 sivri biber 1 kg kemikli kuzu kaburga eti (iki kalemlik parçalara bölünmüş, dövülmemiş) 1 çay bardağı sıcak su Tuz Pehli Tarifi: Patlıcanları alacalı soyup halka halka doğrayın, (patlıcanlar büyükse yarım halka şeklinde doğmayabilirsiniz) tuzlu suda 5-10 dakika bekletip suyunu süzün ve kurulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|