![]() |
Hindili Buhara Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindili Buhara Kebabı Tarifi1 kg ![]() 20 adet arpacık soğan 1 su bardağı bezelye 2 adet havuç 2 çorba kaşığı margarin Tuz Sosu için: Un Süt Margarin Kuşbaşı kesilmiş hindi etini, iki çorba kaşığı margarin yağında 1-2 dakika kavurduktan sonra, sırasıyla arpacık soğanları ve küp şeklinde doğradığımız havuçları tencereye ilave edelim ![]() 1-2 dakika kavurduktan sonra, yeterince su ilave edip, orta ısıdaki ateşte pişirelim ![]() Başka bir tencerede, unu margarin yağında kavurup, süt ilave ederek beşamel sos hazırlayalım ![]() Hindinin suyunu süzüp, beşamel sosa ilave ederek gevşetip, tekrar hindi tenceresine boşaltalım ![]() Bezelyeleri de katıp, baharat kontrolü yapalım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|