Düdüklüde Tavuk Haşlama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Düdüklüde Tavuk Haşlama Tarifi



Düdüklüde Tavuk Haşlama Tarifi

1 adet ufak tavuk
2 adet patates
2 adet çarliston biber
1 tatlı kaşığı tuz
4 su bardağı su

Tavuk küçük parçalara ayrılır Düdüklü tencereye yerleştirilir Su koymadan, orta ateşte 10 dakika tasarlanır Sonra soyulmuş ve ikiye kesilmiş patatesler, bütün biberler, tuz ve su eklenir Düdüklünün kapağı kapatılır Hızlı ateşte pim çıktıktan sonra ateş kısılır, 5 dakika daha pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.