ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Düdüklüde Tavuk Haşlama Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1002260)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 06:12 AM

Düdüklüde Tavuk Haşlama Tarifi
 
Düdüklüde Tavuk Haşlama Tarifi

1 adet ufak tavuk
2 adet patates
2 adet çarliston biber
1 tatlı kaşığı tuz
4 su bardağı su

Tavuk küçük parçalara ayrılır. Düdüklü tencereye yerleştirilir. Su koymadan, orta ateşte 10 dakika tasarlanır. Sonra soyulmuş ve ikiye kesilmiş patatesler, bütün biberler, tuz ve su eklenir. Düdüklünün kapağı kapatılır. Hızlı ateşte pim çıktıktan sonra ateş kısılır, 5 dakika daha pişirilir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.