Levrek Lahmacun Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Levrek Lahmacun TarifiLevrek Lahmacun Tarifi 100 gr fileto çıkarılmış ve çok ince doğranmış levrek 100 gr mayalanmış hamur 1 adet ince ince doğranmış orta boy domates 2 adet çarliston biber 2 diş sarımsak 1 adet ince parçalar halinde doğranmış orta boy kuru soğan 1 kaşık domates suyu 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz Yapılışı: Bir tavaya tereyağını koyup eritin Üzerine doğramış olduğunuz kuru soğanı ilave edin Ardından da biber, sarımsak, domates ve domates suyunu ekleyin Son olarak levrek filetoyu da katın 5 dakika boyunca sote edin Mayalanmış hamuru el içi büyüklüğünde olacak, şekilde incecik açıp, hazırlamış olduğunuz malzemeleri elinizde bastırarak içine yayın 180 derecelik ısıtılmış fırında, yaklaşık 8 dakika boyunca pişirdikten sonra, servise sunun
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|