![]() |
Haşlama Kefal Balığı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haşlama Kefal Balığı TarifiHaşlama Kefal Balığı Tarifi 1 kilo kefal 300 gram havuç ve kereviz Yarım su bardağı zeytinyağı 10 adet küçük soğan Yeteri kadar tuz ve maydanoz 2 adet patates 1 adet limon 1 çorba kaşığı un 2 parça maydanoz ![]() Sebzeler arzu edildiği şekilde kesilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Haşlama Kefal Balığı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haşlama Kefal Balığı TarifiHaşlama Kefal Balığı Tarifi Tencereye halka halka 1 soğan, 1 havuç, 1 kereviz ve 3 maydanoz kökünü kazıyıp doğrayınız ![]() ![]() ![]() Balıkları, ayıklayıp iyice yıkayınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Haşlama Kefal Balığı Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haşlama Kefal Balığı TarifiHaşlama Kefal Balığı Tarifi Haşlama için doğranılan porsiyonları temizce yıkayınız ![]() ![]() ![]() Balık çevrelerini örtecek kadar da su ilâve ediniz ![]() Tuz ve biberini serptikten sonra, orta ateşte pişmesine nezaret ediniz ![]() Balık porsiyonlarını tabaklara bölüp soğuduktan sonra, bol limonla bu nefis beyaz etleri yemek keyiflidir ![]() Not: Bu balığın da eti hafiftir 12 -13 dakikada pişer ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|