![]() |
İstavrit Tava Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstavrit Tava Tarifiİstavrit Tava Tarifi 1 kg istavrit balığı (ayıklanıp yıkanmış) 180 gr (1+1/2 su bardağı) un 1-2 su bardağı rafine yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 limon (ikiye bölünmüş) Ayıklanıp yıkanmış istavritleri bir kevgire koyup sularını süzdürünüz ![]() ![]() ![]() ![]() Orta boy bir tavada rafine yağı kızdırınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İstavrit Tava Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstavrit Tava Tarifiİstavrit Tava Tarifi 500 gram istavrit 1 çay bardağı un 1 şişe soda Tuz Karabiber Kızartmak için sıvı yağ Temizlenmiş balığı bir kaba koyup üzerine 1 şişe sodayı dökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|