![]() |
Yoğurtlu Ev Kebabı Kebab Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoğurtlu Ev Kebabı Kebab TarifiYoğurtlu Ev Kebabı Hazırlama Süresi: 10 Pişirme Süresi: 10 Kişi Sayısı: 4 Malzemesi: 250 gr ![]() Tarifi: • Kıymaya rendelenmiş soğan, karabiber ve tuz koyup yoğurun ![]() • Elinizi arada bir suya batırarak misket köfteler yapın ![]() • Köfteleri yağsız tavada sallayarak kızarttıktan sonra servis tabağına alın ![]() • Pideleri ısıtıp köftelerin üzerine paylaştırın ![]() • Üstüne sarmısaklı yoğurt dökün ![]() • Servis yapmadan önce tavada tereyağ, pul biber ve naneyi kızdırıp kebabın üstüne dökün ![]() • Bekletmeden servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|