Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ilgili, makarna, nelerdir, noktaları, pilavlarla, püf

Makarna Ve Pilavlarla İlgili Püf Noktaları Nelerdir

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Makarna Ve Pilavlarla İlgili Püf Noktaları Nelerdir




Makarna ve Pilavlarla İlgili Püf Noktaları nelerdir

Makarna ve pilav yapımında size yardımcı olacak püf noktalar

Makarnanızın birbirine yapışmaması için, haşlama suyuna bir kaşık sıvı yağ koyun

Pilavınızın daha lezzetli olması için, et suyu veya tavuk suyu ilave edin

Pilavınızın daha beyaz olması için, yıkadıktan sonra üzerine birkaç damla limon sıkın

Pilavınızın lezzetli olması ve iyi pişmesi için, pirincinizin kırıksız ve su kaldıran cinsten olması gerekir Baldo bu konuda gayet iyi bir seçenektir

Makarnanızın daha lezzetli ve besleyici olması için üzerine yoğurt, peynir, kıyma veya domates – biber – sarımsak ile hazırlanmış çeşitli soslar ilave edin



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.