ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Makarna & Pilav (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=690)
-   -   Makarna Ve Pilavlarla İlgili Püf Noktaları Nelerdir (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=937838)

Prof. Dr. Sinsi 10-15-2012 12:52 AM

Makarna Ve Pilavlarla İlgili Püf Noktaları Nelerdir
 

Makarna ve Pilavlarla İlgili Püf Noktaları nelerdir

Makarna ve pilav yapımında size yardımcı olacak püf noktalar...

Makarnanızın birbirine yapışmaması için, haşlama suyuna bir kaşık sıvı yağ koyun.

Pilavınızın daha lezzetli olması için, et suyu veya tavuk suyu ilave edin.

Pilavınızın daha beyaz olması için, yıkadıktan sonra üzerine birkaç damla limon sıkın.

Pilavınızın lezzetli olması ve iyi pişmesi için, pirincinizin kırıksız ve su kaldıran cinsten olması gerekir. Baldo bu konuda gayet iyi bir seçenektir.

Makarnanızın daha lezzetli ve besleyici olması için üzerine yoğurt, peynir, kıyma veya domates – biber – sarımsak ile hazırlanmış çeşitli soslar ilave edin.




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.