![]() |
Kültürlü Kişi Kimdir??? |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Kültürlü Kişi Kimdir???Klasik müzik,blues(zencilerin ırkçılığa tepkisi aynı rap gibi ki daha sonra beyaz ırkçılarının çıkardığı rock müzik gibi),jazz vb batı kültürüne ait müzikleri dinleyen kişi midir kültürlü kişi? Ya da mizah dergilerinde olduğu gibi ağzında pipo olan adam mıdır kültürlü? Veya arabesk kültürünü benimsemişlere, eğitim seviyesi düşüklere, toplumda saygınlığı olmayan meslekleri olanlara, kitap okumayanlara Eifel Kulesi'nden bakan insan mıdır kültürlü kişi ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizce kültürlü kişi kimdir???
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() buradada değinildiği gibi,çok uzun bir tartışma konusu bence bu ![]() ![]() ![]() sağol pesimistt ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pesimistt
|
![]() tşkler ama ben bunu burda tartışmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
asyaland
|
![]() tesekkürler pesimistt paylasım için kültürlü kişi herkese göre değişir okumus olan insana göre kültürlü kişi daha farklı yorumlanır eğitim görmemiş kişiye görede okuyan kültürlü gibi görünebilir ve bunun gibi daha bir cok örnekte olduğu gibi durum cok fazla yoruma acıktır ''bana göre'' kültürlü olan kişi insanlara davranısından , konusmasından, konulara yaklasımından, hayata bakısından ,sosyalliğinden (suan aklıma bu kadar geldi ) tanımlanabilir ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mate
|
![]() Canım bence kültürlü kişi ; Yalanın, yanlışın, çekiştirmelerin ve çekişmelerin hayatına getireceği kazanımlara tamah etmeyendir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşanmışlığı olan kişidir kültürlü olan ![]() Hayatın verdiği derslere çığlık çığlığa karşı çıkan değil de sessizce kabul edip, sineye çekip nerde yanlış yaptım ve neden basitleştiler değilde nerede basitlik yaptım diyenbilendir ![]() ![]() ![]() Güzel bir konu olmuş teşekkürler pesimist ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
pesimistt
|
![]() tşkler arkadaşlar katıldığınız için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bukettt
|
![]() ewt güzel bi konu we teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |