Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etli, fasülyeyemek, tarifleri, taze

Etli Taze Fasülye-Yemek Tarifleri

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Taze Fasülye-Yemek Tarifleri




Malzemeler
• 1 kilo çalı fasulyesi
• 1/2 kilo kusbası et
• 2 adet orta boy domates
• 1,5 yemek kasığı salça
• 1/2 çay bardağı sıvı yağ
• Tuz
• Seker
• Kırmızı pul biber

Tarif
3-5 cm uzunlugunda fasülyelerimizi doğrayalım Bir tencerenin içine yağımızı koyup kızdırdıktan sonra küp seklinde dogranan soğanları ilave edip pembelestirelim Soğanları bir süre karıstırıp içine 1 tatlı kasıgı seker ekleyip karamalize edelim

Kusbası etimizide ekleyip tencerenin altını açalım ve sürekli olarak karıştıralım Etlerin rengi kırmızıdan pişmiş et rengine dönene kadar, yaklaşık 5 ila 10 dakika kadar kavuralım ve içine 1,5 çorba kaşığı salçamızı ekleyip karıştıralım Tenceremizin altını kısıp 3-5 cm uzunlugunda doğradıgımız fasulyeleri ekleyip iyice karıştırdıktan sonra üzerine küçük küçük doğradıgımız domatesleri, tuzu ve pul biberi ekleyip üzerine 2 su bardagı suyu ilave edip yaklasık 30 - 40 dakika kadar çok kısık olmayan bir ateste pişirmeye bırakırız

Afiyet olsun



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.