|
|
Konu Araçları |
eti, tarifidüğün, tarifiyemek, tarifleri, yemekleri |
Et Yemekleri Tarifi-Düğün Eti Tarifi-Yemek Tarifleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Et Yemekleri Tarifi-Düğün Eti Tarifi-Yemek TarifleriEt yemekleri Tarifi-DÜĞÜN ETİ TARİFİ 1 kilo koyun eti 6 yemek kaşık sıvı yağ 3 adet domates 3 adet patates 3 adet soğan 4 bardak su kırmızıbiber tuz Yağı bir tencereye koyup kızdırın Etleri yağın içine atın ve karıştıra karıştıra 5 dakika pişirinYağın içinden etleri bir başka kaba alın Soğanları ince dilimleyip aynı yağda pembeleşinceye kadar kavurun Domateslerin ve patateslerin kabuklarını soyup aynı tencereye doğrayın 5 dakika daha kavurup tencereye suyu , kırmızıbiberi ve tuzu da ilave edin Su kaynamaya başlayınca bir kenara ayırdığınız etleri tencereye atıp hepsi birden pişmeye bırakın Piştikten sonra tabağa alıp etlerin etrafı süsleyerek servis yapabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|