![]() |
Et Yemekleri Tarifi-Düğün Eti Tarifi-Yemek Tarifleri
Et yemekleri Tarifi-DÜĞÜN ETİ TARİFİ . 1 kilo koyun eti . 6 yemek kaşık sıvı yağ . 3 adet domates . 3 adet patates . 3 adet soğan . 4 bardak su . kırmızıbiber . tuz . Yağı bir tencereye koyup kızdırın. Etleri yağın içine atın ve karıştıra karıştıra 5 dakika pişirin.Yağın içinden etleri bir başka kaba alın. Soğanları ince dilimleyip aynı yağda pembeleşinceye kadar kavurun. Domateslerin ve patateslerin kabuklarını soyup aynı tencereye doğrayın. 5 dakika daha kavurup tencereye suyu , kırmızıbiberi ve tuzu da ilave edin. Su kaynamaya başlayınca bir kenara ayırdığınız etleri tencereye atıp hepsi birden pişmeye bırakın. Piştikten sonra tabağa alıp etlerin etrafı süsleyerek servis yapabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.