Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etli, kolay, pişirme, tarifi, türlüsü, yaz, önerileri

Etli Yaz Türlüsü Tarifi Kolay Yaz Türlüsü Pişirme Önerileri

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Yaz Türlüsü Tarifi Kolay Yaz Türlüsü Pişirme Önerileri




Etli Yaz türlüsü Tarifi Kolay Yaz türlüsü Pişirme Önerileri



Malzeme :

300 gram kuşbaşı et
3 patlıcan
300 gram fasulye 150 gram bamya
4 kabak
4 domates
3 baş soğan
3 kaşık margarin
Karabiber, tuz

apılışı :

Yaz mevsiminin en güzel yemeklerinden biri olan tür*lüyü pişirmek için üç baş soğanı doğrayarak üç kaşık mar* garinde kavurmaya başlayın Soğanlar pembeleşmeye baş*layınca kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin Alaca soyacağı*nız patlıcanları, kabakları, fasulyeyi koyun Bunların üzeri*ne kabuklarını çıkaracağınız domatesleri doğrayın Tuz ve biber serptikten sonra dört bardak su koyun ve bamyaları ilâve edin Etler iyice pişinceye kadar harlı ateşte bırakın Sonra altını söndürüp yarım saat kadar dinlendirin ve ser*vis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.