Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hazırlanışı, mantı, tavuklu, yapılır, yapılışı

Tavuklu Mantı Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuklu Mantı Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır




Tavuklu Mantı – Malzemeler – İçindekiler
İç malzemesi;
1 adet tavul gögsü
yarım su bardağı ceviz
150 gr mantar
1 çorba kaşığı tereyağı
tuz
Hamur malzemesi;
yarım kilo un
yarım su bardağı su
tuz
Üzeri için;
1 çorba kaşığı tereyağı
yoğurt
pul biber
5 diş sarımsak
yarım kase sıvı yağ
Un, tuz ve suyu bir kapta yoğurun Üzerini örterek dinlenidirin Hamurdan 5 beze yaparak tabak büyüklüğünde açın Aralarını sıvı yağla yağlayarak üst üst koyun Hamuru açın ve kareler kesin İçlerine de tavuk ve mantarla bir iç hazırlayın ve ondan koyun Ve bohça gibi kapatın tepsiye dizin Yarım saat kadar pişirin Çıkınca üzerine sarımsaklı yoğurt ve pul biberli yağ dökerek servis yapabilirsiniz

Tavuklu Mantı Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.