|
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, mantı, tavuklu, yapılır, yapılışı |
Tavuklu Mantı Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tavuklu Mantı Hazırlanışı Yapılışı Nasıl YapılırTavuklu Mantı – Malzemeler – İçindekiler İç malzemesi; 1 adet tavul gögsü yarım su bardağı ceviz 150 gr mantar 1 çorba kaşığı tereyağı tuz Hamur malzemesi; yarım kilo un yarım su bardağı su tuz Üzeri için; 1 çorba kaşığı tereyağı yoğurt pul biber 5 diş sarımsak yarım kase sıvı yağ Un, tuz ve suyu bir kapta yoğurun Üzerini örterek dinlenidirin Hamurdan 5 beze yaparak tabak büyüklüğünde açın Aralarını sıvı yağla yağlayarak üst üst koyun Hamuru açın ve kareler kesin İçlerine de tavuk ve mantarla bir iç hazırlayın ve ondan koyun Ve bohça gibi kapatın tepsiye dizin Yarım saat kadar pişirin Çıkınca üzerine sarımsaklı yoğurt ve pul biberli yağ dökerek servis yapabilirsiniz Tavuklu Mantı Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|