|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bulgur, çiçeğinden, çiçekli, kabak, köy, pilavı, yemekleri |
![]() |
Kabak Çiçeğinden, Çiçekli Bulgur Pilavı - Köy Yemekleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabak Çiçeğinden, Çiçekli Bulgur Pilavı - Köy YemekleriKabak çiçeğinden, çiçekli bulgur pilavı Malzemesi -Bir Çorba kaşığı Tereyağ -2 Su Bardağı Bulgur(Karıncalı Bulguru) -4 Su Bardağı temiz yayla suyu -40 Adet temizlenmiş Kabak çiçeği -Yarım kaşık salça -Üzerine yarım aşırma sarımsaklı Koyun yoğurdu -Nane soslu garnatür dökülebilir ![]() ÇİÇEK AÇMIŞ KABAK ÇİÇEKLERİ TOPLANIR ![]() ![]() BULGUR LA TEREYAĞDA VE HERENİDE KAVRULUR ![]() ![]() ![]() 6 KİŞİLİK OLAN BU PİLAV ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|