Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ağrı, haşıl, usulü, yapılır

Ağrı Usulü Haşıl Nasıl Yapılır

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ağrı Usulü Haşıl Nasıl Yapılır




Ağrı usulü Haşıl nasıl yapılır



Gerekli Malzemeler

4 adet temizlenip haşlanmış kaz ayağı

4 adet haşlanmış kaz dili

4 adet temizlenip haşlanmış kaz kafası

1 su bardağı yarma

yeterince su

eti ayıklanmış kaz kemikleri

Tuz

Soğan

1 yemek kaşığı tereyağı

Tarifi

Kaz kemiklerini tencereye koyup üzerine suyu ekleyin ve yüksek ateşte iyice kaynatın

Kaynayan suyu bir süzgeç yardımıyla süzüp kemikleri sudan ayıklayın

Başka bir tencere içinde tereyağını eritin içine ince kıyılmış soğanı koyup soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun

Soğanlar kavrulduktan sonra içine bir su bardağı yarmayı koyup karıştırın

Hazırladığınız bu karışımın içine kemiklerini ayıkladığınız suyu boşaltın ve yarmalar iyice pişinceye kadar kısık ateşte kaynatın Yemek pişerken içerisine kaz ayakları, dilleri ve kafalarını da ekleyin

Yemeğin suyu tam olarak çekmeden ocaktan alın ve ayran eşliğinde servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.