Berzah...~Kaçak Cadı~ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Berzah...~Kaçak Cadı~Pesimist_Mode_by_nymph0sis jpgBisikletten düşmüş, kolunu bacağını kanatmış bir çocuğun acı içinde eve dönmesi ve bir de annesinden "Neden düştün sen haa! Hiç akıllanmıyacak mısın?"; azarları içinde dayak yemesi gibi, her öksürdüğümde bir tütünü daha hayata sokuyordum Bugün de huyumdan vazgeçmezken ciğerlerim alarm verdi ![]() ve ne tesadüftür ki bütün alarmlar gibi kırmızı renkte!![]() Ağzımı kapadığım elimde kanımı gördüm, o an sona doğru yaklaştığımı hissettim Garip bir tebessüm sardı çehremi![]() Olmuşla ölmüşe çare yok, hasta oldum ve öleceğim![]() Günler aynı geçti, kimselere birşey demedim, hissettirmedim İnsanların bana acıyan ve üzgün bakışlarının altında tebessüm eden iki dudak görmek istemedim![]() Allah için de sanırım hayırlı bir kul olamamıştım, emirlerinin çoğunu terketmiştim ve şimdi kalan sayılı günlerimde Hak yoluna dönmedim, dönemedim![]() Evet Tanrı'dan utandım![]() Sanırım şu an defnediliyorum, ne çok sevenim varmış ![]() Babamı görüyorum, üzgün,çok üzgün ve ağlıyor![]() "Neden?"; diyor hıçkıra hıçkıra!![]() Bu zamana kadar hiç bir yaptığımı beğenmeyen babam bu yaptığımı da beyenmemiş anlaşılan![]() Napalım![]() ![]() Ne demiştim "olmuşla ölmüşe çare yok" ![]() Toprak atılıyor üzerime ve ben artık karanlıktayım, bundan sonrası muamma ! ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|