Yinede Sevmiştim Seni |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yinede Sevmiştim SeniBiliyor musun, yine bu kentin sokaklari islak ![]() ![]() Bulutlar agliyor, bense onlaraeslik ediyorum, agladigimi kimseler fark etmiyor ![]() ![]() Sirilsiklamim ve en çocukhalimle üsüyorum ![]() ![]() ![]() Böyle bir yagmurlu gecede çikip gelmistin O andan sonra yüregime sakladim, her solukta duyabilmek için seni![]() Basimiz yoktu bizim, sonumuz da olmayacak Bir anda basladik Dokunan kadardokunulanin da sarsildigi o an boyunca yasadik seninle askin tüm evrelerini; tüm umudunu, sefkatini ve firtinalarini Tek bir dokunusta bir büyük sirripaylasarak yasadik o muhtesem kavusmayi ve hemen ardindan kahreden o ayriligi ![]() Ben sana yenik düstüm ![]() ![]() ![]() Sensizlik çok kalabalik geliyor yüregime; tasiyamiyorum ![]() Öyle birsey ki bu; yagmurlarla birlikte agliyorum sana, bana ![]() ![]() Yüregimekatiyorum seni katabildigim kadar Ruhum bembeyaz perdenin arasindan siyrilipsenin karmakarisik hayalinle dolasiyor sensiz gecelerimde O zifiri karanliktadualar ediyorum Kendime bile dilemedigim dileklerle sürüyorum seni aydinliga![]() Tükenmiyecektik ![]() ![]() ![]() Tükenmiyecektim ![]() ![]() ![]() Bogazim dügüm dügüm Bu öyle birsey ki; acilarin en kahirlisi Ve benkahroluyorum ![]() ![]() Söylesene Sen benden Vazgeçebildin mi?Oysa derdim ki; benim kirilgandir umutlarim ![]() ![]() Biliyorum ki uzaga atarimyakinima düsersin ![]() ![]() Bu kadar yakinima düsecegini nerden bilirdim![]() Ve bil ki çok sevdim seni kisa bir zamanda; bu lanet olasi mesafelere inat ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|