![]() |
Eda Karaytuğ - Gönülden Şarkılar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eda Karaytuğ - Gönülden ŞarkılarEda Karaytuğ - Gönülden Şarkılar Gönlüm Yaralı Bilmiyorum Yâr Bana Ne Oldu Söz & Müzik : Kadri Şençalar Gönül Penceresinden Müzik : Muzaffer İlkar Söz : Şemsi Belli Âzad Bir Guşdum Söz & Müzik : Bedel Beyli Gönül Nedir Bilene Müzik : Sadettin Kaynak Söz : Vecdi Bingöl Aşk Nedir Nasıldır Bilen Var Mı? Müzik : Avni Anıl Söz : İlham Behlül Pektaş Gurbet O Kadar Acı Ki Müzik : Yıldırım Gürses Söz: Kemalettin Kamu Yalnız Bırakıp Gitme Bu Akşam Müzik : Mısırlı İbrahim Söz : A ![]() Huma Kuşu Yükseklerden Seslenir Söz & Müzik : Anonim Çeşmeye Giderdi Sarışın Bir Kız Müzik : Aleko Bacanos Söz : Anonim Tükendi Nakd-i Ömrüm Söz & Müzik : Anonim Sevenlerin Dergâhında Çok Derin Aşka Düştüm Söz & Müzik : Göksel Baktagir Ben Güzele Güzel Demem Müzik : Sadettin Kaynak Söz : Karacaoğlan Şıpsevdi Müzik : Göksel Baktagir Bakmıyor Çeşm-i Siyah Feryade Müzik : Hacı Arif Bey Söz : M ![]() Aman Aman Ayrılık Söz & Müzik : Anonim Tango El Amal Söz & Müzik : Nour El Houda Bir Yaz Gecesi Çamlıca Mehtabına Geldin Söz & Müzik : Anonim Kalbim Seni Özler Söz & Müzik : Dramalı Hasan Güler Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 10,38 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|