![]() |
Eda Karaytuğ - Gönülden Şarkılar
Eda Karaytuğ - Gönülden Şarkılar
Gönlüm Yaralı Bilmiyorum Yâr Bana Ne Oldu Söz & Müzik : Kadri Şençalar Gönül Penceresinden Müzik : Muzaffer İlkar Söz : Şemsi Belli Âzad Bir Guşdum Söz & Müzik : Bedel Beyli Gönül Nedir Bilene Müzik : Sadettin Kaynak Söz : Vecdi Bingöl Aşk Nedir Nasıldır Bilen Var Mı? Müzik : Avni Anıl Söz : İlham Behlül Pektaş Gurbet O Kadar Acı Ki Müzik : Yıldırım Gürses Söz: Kemalettin Kamu Yalnız Bırakıp Gitme Bu Akşam Müzik : Mısırlı İbrahim Söz : A. Refik Altınay Huma Kuşu Yükseklerden Seslenir Söz & Müzik : Anonim Çeşmeye Giderdi Sarışın Bir Kız Müzik : Aleko Bacanos Söz : Anonim Tükendi Nakd-i Ömrüm Söz & Müzik : Anonim Sevenlerin Dergâhında Çok Derin Aşka Düştüm Söz & Müzik : Göksel Baktagir Ben Güzele Güzel Demem Müzik : Sadettin Kaynak Söz : Karacaoğlan Şıpsevdi Müzik : Göksel Baktagir Bakmıyor Çeşm-i Siyah Feryade Müzik : Hacı Arif Bey Söz : M. Sadi Bey Aman Aman Ayrılık Söz & Müzik : Anonim Tango El Amal Söz & Müzik : Nour El Houda Bir Yaz Gecesi Çamlıca Mehtabına Geldin Söz & Müzik : Anonim Kalbim Seni Özler Söz & Müzik : Dramalı Hasan Güler Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12.09.2012 10,38 TL |