Benim Oğlum Bir Eroinman

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benim Oğlum Bir Eroinman

Benim Oğlum Bir Eroinman
[*] Özellikle Batı''da, sosyal bir yara haline gelen uyuşturucu bağımlısı gençlik, doktorlar, aile danışmanları ve psikologlara kadar her kesimden çözüm aranan bir olgu Buna karşın pek az ilgili, uyuşturucu bağımlısı çocukların ebebeynlerinin acısını biliyor Anne-babalar çocuklarının bağımlılığından sorumlu tuttururlar ve suçlanırlar
İşte bu kitapta, oğlu uyuşturucu bağımlısı olan bir annenin dramına tanık oluyoruz
Evelyne Buchmann, on beş yıl boyunca uyuşturucu kullanan oğlunun, kendisine ve çevresindekilere yaşattığı cehennem azabını olanca samimiyetle dile getiriyor Bir anne olarak oğlunu, uyuşturucunun elinden kurtarmak için verdiği mücadeleyi ve hayal kırıklığına geçen yılları anlatıyor
Aktardığı gerçekler, toplumun uyuşturucu bağımlısı gençlerin ailelerine karşı beslediği önyargıları sarsacak çarpıcı
İsviçre asıllı olan EB, takma isim kullanmaktan vazgeçti O''nun, kendini komuoyunun önüne çıkma cesareti, sakıncalı noktaları açıkça konuşması kadar takdire değerdi
Yazara göre, eroinmanlara, "zavallı" kurbanları olarak acımak yetmiyor ve onlara bu zehirleri sağlamayı kolaylaştırmakla hiçbir eroinman kendi bağımlılığından kurtulamıyor Uyuşturucuyla mücadelede ağırlık noktası, daha çok önleyici ve bağımlılığıa karşı mücaeleci tedbirler üzerinde yoğunlaştırılmalıdır

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,36 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com