ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kitap, Film & Müzik (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=679)
-   -   Benim Oğlum Bir Eroinman (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=794033)

Prof. Dr. Sinsi 09-09-2012 10:02 PM

Benim Oğlum Bir Eroinman
 
Benim Oğlum Bir Eroinman
[*] Özellikle Batı''da, sosyal bir yara haline gelen uyuşturucu bağımlısı gençlik, doktorlar, aile danışmanları ve psikologlara kadar her kesimden çözüm aranan bir olgu. Buna karşın pek az ilgili, uyuşturucu bağımlısı çocukların ebebeynlerinin acısını biliyor. Anne-babalar çocuklarının bağımlılığından sorumlu tuttururlar ve suçlanırlar.
İşte bu kitapta, oğlu uyuşturucu bağımlısı olan bir annenin dramına tanık oluyoruz.
Evelyne Buchmann, on beş yıl boyunca uyuşturucu kullanan oğlunun, kendisine ve çevresindekilere yaşattığı cehennem azabını olanca samimiyetle dile getiriyor. Bir anne olarak oğlunu, uyuşturucunun elinden kurtarmak için verdiği mücadeleyi ve hayal kırıklığına geçen yılları anlatıyor.
Aktardığı gerçekler, toplumun uyuşturucu bağımlısı gençlerin ailelerine karşı beslediği önyargıları sarsacak çarpıcı.
İsviçre asıllı olan E.B., takma isim kullanmaktan vazgeçti. O''nun, kendini komuoyunun önüne çıkma cesareti, sakıncalı noktaları açıkça konuşması kadar takdire değerdi.
Yazara göre, eroinmanlara, "zavallı" kurbanları olarak acımak yetmiyor ve onlara bu zehirleri sağlamayı kolaylaştırmakla hiçbir eroinman kendi bağımlılığından kurtulamıyor. Uyuşturucuyla mücadelede ağırlık noktası, daha çok önleyici ve bağımlılığıa karşı mücaeleci tedbirler üzerinde yoğunlaştırılmalıdır.


Ürünün Resimleri:

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg






Piyasa Fiyatı - 09.09.2012
8,36 TL


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.