![]() |
Fırında Rezeneli Kayın Mantarı Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Rezeneli Kayın Mantarı Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiFırında rezeneli kayın mantarı Fırında rezeneli kayın mantarı Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1 saat 4 kişilik Malzemeler: 500 gram kayın mantarı 1 yemek kaşığı beyaz üzüm sirkesi 2 adet defne yaprağı 50 gram tereyağı 60 gram soğan 1 diş sarmısak 2 yemek kaşığı sıvıyağ 100 ml ![]() 1 yemek kaşığı limon suyu 70 gram kaşar peyniri 1 çay kaşığı tane karabiber 4 adet Rezene tuz karabiber Hazırlanışı: Rezene köklerini yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() 1,5 lt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğan ve sarmısağı ince ince doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() 1,5 lt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|