|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
enginar, favalı, hazırlanışı, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Favalı Enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Favalı Enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiFavalı enginar Favalı enginar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 25 dakika 6 kişilik Malzemeler: 6 adet enginar 1 adet limon 1 tatlı kaşığı un 3 adet soğan 250 gram kuru içi bakla 4 tatlı kaşığı şeker 200 gram zeytinyağı 1 demet dereotu tuz Enginarı soyarken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı: Çukur bir kaba limon suyu, un, 500 ml ![]() ![]() ![]() ![]() 1 adet soğanı ayıklayıp yıkayın ![]() ![]() Geniş bir tencereye 100 gr ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanları ayıklayarak enginarları servis tabağına alın ![]() Akşamdan yıkayıp suya koyduğunuz iç baklaları süzdükten sonra tencereye alın ![]() 2 adet soğanı ayıklayıp dörde bölün, baklaların içine koyun ![]() ![]() 750 ml ![]() ![]() ![]() ![]() Servis tabağındaki enginarların üstüne sıkma torbası yardımıyla favayı paylaştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|